moshje

hoe werk ik

Alles start met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs om samen met jullie de wensen en behoeften in kaart te brengen. Op deze manier kan ik jullie leren kennen en ook het huis en / of de ruimte zien die jullie graag willen inrichten of restylen.
Het doel is dat de ruimte zo goed mogelijk naar jullie wensen wordt ingericht en dat het een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte wordt!

“Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze, en laten ons hierbij nooit beperken door onze huidige grenzen.”

Naar aanleiding van het intake gesprek wordt er een op maat gemaakte offerte gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat ik voor jullie ga uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Tijdens de bespreking van de offerte /ontwerppresentatie wordt het ontwerp toegelicht. Ik neem jullie mee door het plan en maak het concept dmv bijvoorbeeld een digitaal moodboard, plattegrond tekeningen, uitgewerkte lichtplan, materialen plan, meubel overzicht en ander aanvullingen. Ik leg uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom ik denk dat het ontwerp zo het beste tot haar recht komt.

De ontwerppresentatie is de afsluiting van het interieur project. Jullie krijgen het uitgewerkte plan. Jullie mogen zelf bepalen wat te doen met het advies, wanneer er besloten wordt het advies of een deel hiervan uit te voeren dan kan ik uiteraard het geoffreerde leveren en de planning er omheen verzorgen.

Voor vragen over mijn werkwijze en tarieven kan je mij bellen op 071 512 0666 per:email